posters / affiches

Twee flyers voor Theater Stuiter

 

Poster voor Eendaagse Expositie A Drawing A Day in Deventer
poster ADAD deventer

 

*

Vijf posters in opdracht van wsv De Hoven.

Ik heb deze posters gemaakt samen met de kinderen uit de wijk: zij leverden op mijn verzoek tekeningen die ik heb verwerkt (als geheel of onderdelen waarmee ik soms een mozaïek heb gemaakt) met kenmerkende elementen uit de wijk.
Er is een combinatie van handmatige, vrolijk kinderlijke onderdelen, met strakke vectorbeelden. De posters bestaan uit meerdere lagen, die vaak pas na een paar keer kijken zijn te ontdekken.
Hier de eerste twee: lente en zomer.

Overzicht van alle vijf:

*

Tien informatiepanelen voor de stichting FAEEH
Al een tijdje geleden gemaakt, maar nog steeds een serie waar ik met trots op terugkijk: tien informatiepanelen voor een historisch overzicht over de immigratie van Spanjaarden in Nederland. De tentoonstelling hiervan was te zien in een statig pand vlakbij de Utrechtse Dom.
Deze opdracht was koren op mijn molen: ik mocht beelden maken bij oude verhalen en de boeiende geschiedenissen van deze mensen uitlichten. Ik heb hierbij gretig gebruik gemaakt van de stempels, oude foto’s en documenten die tussen het beeldmateriaal zaten:


*

Vijf posters ter promotie van een nieuwe saneringsmethode voor verontreinigde grond in opdracht van ACV.
Bij deze methode worden de natuurlijke eigenschappen van veen ingezet om een verontreiniging in te kapselen in de bestaande grond.
In de affiches heb ik gebruik gemaakt van scans van natuurlijk materiaal uit veengebieden, stempels en onderdelen van technische tekeningen uit het werkveld van de bodemsanering.
In de werkkeet op locatie (Volgermeerpolder) heb ik aanvullend twee grote wanddecoraties gemaakt.

        

Bewaren

Bewaren

Bewaren